Pressemeddelelse fra Ørum Bibliotek

Ørum, mandag den 14. august, 2017

Pressemeddelelse: 

Nils Adrian – en musiklask blæksprutte

Nils Adrian er konservatorieuddannet klassisk og rytmisk guitarist. På Ørum Bibliotek vil han den 30. august præsentere publikum for sit helt specielle – og nærmest usynlige – 7 mands orkester. Her kommer blæksprutten ind i billedet.

Det begynder med en guitar og ender med et helt orkester! En musikalsk og artistisk koncert, hvor stadig flere instrumenter kommer i spil. Alt sammen helt live! Genremæssigt er koncerten en rejse gennem mange stilarter: Klassisk musik, ragtime, viser, evergreen, jazz, bossa nova, pop og blues. Det første nummer er med den klassiske guitar. For hvert nyt stykke musik tilføjes et instrument. Hvert enkelt instrument præsenteres, efterhånden som Nils Adrian føjer det til ”orkestret”. Det hele kulminerer i en ”Grande Finale”, hvor publikum synger kor.

Efter den musikalske underholdning spiller Nils Adrian op til fællessang, så tilhørerne får også chancen for at få rørt sangmusklerne.

Aftenen er arrangeret i samarbejde mellem Ældresagen i Nr. Djurs og Ørum Bibliotek, og den indledes som sædvanligt med fællesspisning – veltillavet dagligmad fra Centercafeen i Ørum Aktivcenter.

Pris: 130 kr. Inkl. mad, kaffe og kage – eksklusiv andre drikkevarer.

Billetter kan bestilles på Ørum Bibliotek (tlf. 89593000) eller hos Ældresagen i Nr.Djurs (Tove Høeg, tlf. 86381760, bedst mellem kl. 17 og 19) senest fredag den 25. august, 2017.

Ørum Bibliotek Onsdag den 30. august Kl. 18.00